Funwheels øger væksten med e-mærkets partnertilbud

Hos Funwheels, en dansk webshop specialiseret i elektriske køretøjer til børn, har e-mærkets partnerfordele vist sig at være en uvurderlig ressource. Lasse Petersen fra Funwheels har gjort brug af eksklusive fordele fra partnere som Morningscore og Ønskeskyen. Fordele der har bidraget til at optimere webshoppens online tilstedeværelse og givet kunderne en bedre købsoplevelse.

Lasse kan også se en forbedring i kundehenvendelser, efter han er blevet e-mærket. Førhen ringede folk oftere til ham, for at tjekke om siden nu var sikker at handle på. Med e-mærket på forsiden, har kunderne fået den tryghed og tillid de har efterspurgt.

Her kan du læse om, hvordan Funwheels har gavn af e-mærkets partnerfordele.  
 

Partnerfordele

”e-mærkets partnerfordele har været en gamechanger for Funwheels; de har forbedret vores synlighed og kundetilfredshed markant”

Lasse Petersen – Ejer af Funwheels.dk

Hvordan har e-mærkets partnerfordele hjulpet FunWheels?

Det var partnerfordelene der gav Lasse fra Funwheels det sidste skub for at blive e-mærket. Med forbedret synlighed, et bredere publikum og en mere tilfreds kundebase, står FunWheels stærkere på markedet.

”e-mærkets eksklusive partnertilbud, har haft en positiv indvirkning på min forretning. Jeg så hurtigt en unik mulighed i at forbedre min forretnings synlighed, og jeg har især haft stor glæde af fordele fra Morningscore og Ønskeskyen”

Hvordan har Morningscore helt konkret forbedret jeres webshop?

Morningscore har hjulpet FunWheels med at skabe mere trafik til webshoppen, og styrke deres synlighed på nettet. De har givet Lasse Petersen et værktøj til at kategorisere søgeord, og skabe mere organisk vækst. Det har hjulpet Funwheels til at analysere og forbedre deres placering i søgemaskinerne:

”Morningscore har hjulpet med at styrke vores SEO, og det har ført til øget trafik. Jeg kan se hvordan vi er rykket frem på resultaterne, og de organiske kliks kommer mere ind nu, efter jeg har lavet nogle ændringer. Vi har fået links ud, som man ikke ellers skulle betale for”

Hvilke muligheder giver Ønskeskyen til din webshop?

Ønskeskyen giver kunderne mulighed for nemt at tilføje FunWheels produkter til deres ønskelister, som kan forenkle gavekøbet og øge kundetilfredsheden. Brugerne deler ofte deres ønskelister med familie og venner, som også kan være med til at brande og øge FunWheels’ rækkevidde.

”Jeg ser en stor mulighed i Ønskeskyen, især op til shoppesæsoner som juleshopping. Ønskeskyen gør det mulighed nemt at tilføje vores produkter til kundernes ønskelister, som gør gavekøb lettere.”

Hvordan kan partnertilbuddene hjælpe en klassisk dansk webshop?

Partnerfordelene kan være med til at styrke din e-handels forretning, og vi ved at partnernes redskaber og værktøjer skaber stor værdi for danske webshops. Partnertilbuddene spænder bredt – fra generelle rabatter til SEO-kurser, rådgivning om fragt, gennemgang af din webshops kernemålgruppe og unik indsigt i jeres kunder. Alt sammen noget, der har en positiv indvirkning på bundlinjen.

”Jeg blev positivt overrasket over at e-mærket har partnerfordele, og jeg oplever at de har bidraget til at give min webshop et løft. Det ville koste mig en del, hvis jeg selv skulle ud og betale for værktøjerne uden om et medlemskab, så jeg ser helt klart at partnerfordele har et stort potentiale, og det er klart noget jeg ville anbefale andre at gøre brug af.”

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, vejledninger og guides til e-handel og sikker shopping samt markedsføring. Vi sender 2-3 gange om måneden og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Læs vores persondatapolitik for tilmelding til nyhedsbrev her.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage.