Blog
e-mærkets blog giver dig viden og nyheder om krav og regler vedrørende e-handel, kundeservice, digital markedsføring og det at drive webshop i Danmark.
På bloggen giver vores team af jurister dig indsigt i alt, hvad der er at vide om jura, der vedrører e-handel, og vi sætter en ære i at skrive i et sprog, der kan forstås af alle – det der kaldes ”plain legal language”. Du får desuden tips og gode råd om konverteringsoptimering, online kundeservice, og indimellem inviterer vi en specialist fra vores store partnernetværk til at gæsteblogge.
pulje-braende.dk frataget e-mærket
Pulje-braende.dk har fået frataget deres e-mærke. Det er gjort på baggrund af overtrædelse af e-mærkets retningslinjer på flere punkter.
Hvorfor e-mærket? Det siger e-mærkets medlemmer
9 ud af 10 af e-mærkets medlemmer siger, at de er e-mærkede for at øge webshoppens troværdighed. I e-mærkets medlemsundersøgelse 2022 har e-mærkets medlemmer også peget på mange andre fordele ved e-mærket. Dem deler vi her.
Fejl! Hvad gør du med udsolgte varer og forkerte priser?
Du har læst alle e-mærkets juraguides og fulgt dem til punkt og prikke. Alligevel er der i travlheden sneget sig en fejl eller to ind. Der blev glemt et 0 i tilbudsprisen – eller måske er du kommet til at sælge en vare, som faktisk er udsolgt?
Hovedreglen er, at bordet fanger. Der er nemlig indgået en bindende aftale, når kunden trykker på betalingsknappen. Og herefter er du som webshop forpligtet til at levere din del af aftalen.
Og hvordan forholder du dig så? Vi guider dig her.
Shoppesæsonen er over os: Sådan kan du give forlænget fortrydelsesfrist
Overvejer du at tilbyde dine kunder en forlænget fortrydelsesfrist i forbindelse med Black Friday eller hen over julen? Her guider vi dig igennem nogle af de ting, du skal være opmærksom på.
Har du styr på dine mængderabatter til Black Friday?
Black Friday nærmer sig, og måske har du mange varer på lageret? Vi guider dig til reglerne om mængderabatter liger her.
Datatilsynets afgørelse om Google Analytics: Sådan skal I forholde jer
Datatilsynet har vurderet, at Google Analytics som udgangspunkt ikke kan bruges lovligt, da der overføres persondata til USA, som er et såkaldt usikkert 3. land. Afgørelsen kommer i kølvandet på, at andre europæiske myndigheder har truffet samme afgørelse.