Blog

e-mærkets blog giver dig viden og nyheder om krav og regler vedrørende e-handel, kundeservice, digital markedsføring og det at drive webshop i Danmark.

På bloggen giver vores team af jurister dig indsigt i alt, hvad der er at vide om jura, der vedrører e-handel, og vi sætter en ære i at skrive i et sprog, der kan forstås af alle – det der kaldes ”plain legal language”. Du får desuden tips og gode råd om konverteringsoptimering, online kundeservice, og indimellem inviterer vi en specialist fra vores store partnernetværk til at gæsteblogge.

Så nemt installerer du SIKKER SHOPPING

Du vil gerne installere SIKKER SHOPPING, men er måske lidt usikker på, hvordan det foregår? Bare rolig, nu har vi lavet en simpel trin-for-trin-guide, der tager dig i hånden gennem den korte installationsproces.

Læs mere

Skiltning af aldersgrænser ved salg af alkohol og tobak

Det har budt på udfordringer for webshops, der sælger tobak og alkohol, at gennemskue helt, hvordan man overholder myndighedernes krav til skiltning. Vi har derfor lavet denne lille guide til dig, baseret på nogle længe ventede præciseringer fra Sikkerhedsstyrelsen.

Læs mere
Billede har ikke nogen beskrivelse

Fuphandler kan føre til phishing-angreb

Mange tror, at frustrationen er ovre, hvis man har handlet i en fupbutik og efterfølgende har været den irriterende erkendelse igennem, at det man i god tro bestilte, aldrig dukkede op. Desværre kan det vise sig blot at være begyndelsen på frustrationerne. For de oplysninger, fupbutikken er kommet i besiddelse af, kan nemlig efterfølgende bruges til at målrette phishing-angreb mod de fupramte kunder.

Læs mere
Billede har ikke nogen beskrivelse

6 gode råd om hvordan du undgår greenwashing

Bruger du ord som “bæredygtig”, “miljørigtig”, “grøn emballage” eller “klimavenlig”? Så skal du måske tage et kig på dette blogindlæg. Der er nemlig risiko for, at du gør dig skyldig i greenwashing, og det er et område Forbrugerombudmanden har øget fokus på lige nu.

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, vejledninger og guides til e-handel og sikker shopping samt markedsføring. Vi sender 2-3 gange om måneden og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Læs vores persondatapolitik for tilmelding til nyhedsbrev her.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage.